انقلاب اسلامی عنایت خداوند در حق ملت ایران است/ برای شناخت انقلاب اسلامی باید اندیشه امام خمینی(ره) را شناخت

آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در رشت گفت: امام خمینی(ره) نگاهش به خدا و به قرآن و به دستورات رسول الله و ائمه معصومین(ع) بود و می خواست با انقلاب اسلامی آموزه های دینی را پیاده کند.

آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: امام خمینی(ره) نگاهش به خدا و به قرآن و به دستورات رسول الله و ائمه معصومین(ع) بود و می خواست آموزه های دینی را پیاده کند و لذا برای شناخت انقلاب اسلامی باید اندیشه و دیدگاه امام را بشناسیم و الگو قرار دهیم.
آیت الله فاضل لنکرانی امروز، ۱۴ خردادماه در مراسم بزرگداشت سی و پنجمین سالگرد عروج ملکوتی امام خمینی(ره) که در مصلای رشت برگزار شد، ضمن گرامیداشت سالگرد ارتحال ملکوتی معمار کبیر انقلاب اسلامی و یوم الله پانزدهم خرداد، اظهار کرد: این ایام در سال جاری با یک مصیبت بزرگ مصادف شده و آن شهادت رئیس جمهور خدوم و جهادی و مخلص این کشور و همراهان ایشان است.
وی با اشاره به ویژگی های حادثه ۱۵ خرداد، افزود: امام خمینی(ره) فرمود که ۱۵ خرداد ۴۲ آغاز همه تحولات در ایران بود و موجب شکل گیری انقلاب اسلامی شد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ۱۵ خرداد را عنایتی بزرگ از طرف خداوند تبارک و تعالی به کشور و ملت ایران دانست و تصریح کرد: ۱۵ خرداد مبدا تحولات ایران از آن زمان تا زمان حاضر است و تا زمان آینده خواهد بود.
آیت الله فاضل لنکرانی با اشاره به آیه «وَلَقَدۡ أَرۡسَلۡنَا مُوسَیٰ بِـَٔایَٰتِنَآ أَنۡ أَخۡرِجۡ قَوۡمَکَ مِنَ ٱلظُّلُمَٰتِ إِلَی ٱلنُّورِ»، هدف از ارسال انبیای الهی را برای هدایت بشر دانست و تاکید کرد: خداوند به وسیله ارسال رسل در درجه اول به فکر هدایت مردم است تا جامعه را از ظلمات خارج کند و به نور سوق دهد.
وی هدف از ارسال انبیای الهی را تکامل و سعادتمندی بشر دانست و متذکر شد: گاهی ما عوامانه و سطحی فکر می کنیم و هدف از ارسال پیامبران را فقط در ابلاغ تکالیف الهی برای بشر می بینیم، در حالی که پیامبران آمدند تا بشر را خداگونه کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با بیان اینکه خداوند از میان همه موجودات عالم به انسان برتری بخشید، تاکید کرد: اگر انبیای الهی نبودند، انسان نه در یک ظلمت، بلکه در ظلمات و بدبختی ها و آلودگی ها به سر می برد؛ یک بیان از این ظلمات و آلودگی ها پست تر شدن از حیوان است، اما خداوند با ارسال پیامبرانش بشر را لایق جایگاهی بالاتر از ملائکه قرار داد و او را به اسما و صفات الهی رساند.
وی انسان را مظهر اسمای خدا دانست و یادآور شد: وقتی خداوند حضرت آدم(ع) را خلق کرد، به ملائکه فرمود که به آدم سجده کنند، زیرا آدم مظهر اسمای خدا بوده و این شناسنامه حقیقی هر انسانی است؛ یعنی خداوند در وجود همه انسان ها نفسی قرار داده که بالقوه دارای صفات الهی است.
آیت الله فاضل لنکرانی حادثه ۱۵ خرداد را به مثابه یک رسالت الهی برای ملت ایران دانست که توسط امام خمینی(ره) محقق شد و خاطرنشان کرد: ۱۵ خرداد مبدا انقلاب اسلامی ماست؛ انقلابی که ریشه در قرآن و سنت پیامبر(ص) و مکتب اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و عاشورا و مهدویت دارد.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما ربطی به تفکرات سرمایه داری غربی و شرقی ندارد، ادامه داد: این انقلاب از نظر تاریخی نیز نمونه ندارد و نمی توان مشابه آن را در انقلاب های طبیعی بشر طی ۱۰۰ سال و ۲۰۰ سال و ۵۰۰ سال و هزار سال گذشته پیدا کرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، هنر بزرگ امام را خدامحوری دانست و متذکر شد: امام نگاهش به خدا و به قرآن و به دستورات رسول الله و ائمه معصومین(ع) بود و می خواست آموزه های دینی را پیاده کند و لذا برای شناخت انقلاب امام، باید اندیشه و دیدگاه امام را بشناسیم و الگو قرار دهیم.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بیانات خودشان طی سال های گذشته مکرر فرمودند این انقلاب پیرشدنی و تمام شدنی نیست، عنوان کرد: باور ماست که در تکوین الهی برای هر قوم یک اجل و پایانی قرار داده شده، اما اسلام اجل پذیر نبوده و بناست که روز به روز در این دنیا گسترده تر شود؛ در واقع سنت و اراده الهی بر این است که اسلام روز به روز توسعه پیدا کند و در دنیا فراگیر شود تا همه انسان ها را در زیر چتر خودش قرار دهد و به حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) برساند.